Tävla och vinn The Rental

the rental

Nu är det dags för en småmysig thrillertävling, och den här gången handlar det om thrillern The Rental. Tre vinnare kan vinna varsitt exemplar på blu-ray!

The Rental är en klassisk skräckis/thriller, där två par hyr ett hus tillsammans för att komma iväg och koppla av, men där ingenting går som de tänkt sig.

Vår recension kommer lite senare i veckan, men jag kan redan nu avslöja att det var en överraskande bra thriller. Vill du också ha en chans att se och äga ett exemplar av filmen behöver du bara följa instruktionerna nedan

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Regissören för The Rental heter Dave Franco. Vad hette hans första film som kom redan 2006?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördag 5:e december 2020, 23.59 och skriv RENTAL i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett exemplar av The Rental på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-12-05. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.