Tävla och vinn The Shape of Water

shape of water

Mästerfilmen The Shape of Water kan nu bli din. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av The Shape of Water på blu-ray. 

The Shape of Water blev fyrfaldigt Oscar-belönad, med en Oscar för Bästa film, Guillermo del Toro – Bästa regi, Bästa scenografi och Bästa originalmusik. Vi kan bara instämma och är glada över att kunna tävla ut denna mästerfilm. Den utspelas i 60-talets USA, mitt under det kalla kriget. Elisa (Sally Hawkins) arbetar på ett statligt, topphemligt laboratorium. När hon och hennes kollega Zelda (Octavia Spencer) upptäcker ett hemligstämplat experiment förändras hennes liv drastiskt.

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Regissören bakom The Shape of Water är Guillermo del Toro. Han har gjort många filmer, men vad heter fantasyfilmen som utspelas i Spanien 1944?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast måndagen den 9 juli, 23.59 och skriv SHAPE OF WATER i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

På grund av sommartider kan resultatet dröja lite längre än vanligt. 

Av alla som svarar på frågorna kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Shape of Water på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-07-09. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Shape of Water

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.