Tävla och vinn Top Gun

top gun

Nu är det dags för lite sommartävling, och då passar förstås Top Gun fantastiskt bra. Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi med stort nöje tävla ut tre exemplar av Top Gun på blu-ray.

Top Gun kom ut 1986 och blev genast en succé. Med Tom Cruise i huvudrollen, med motspel av Kelly McGillis och Val Kilmer, och med den fantastiska filmmusiken av gruppen Berlin kunde det nästan inte misslyckas.

Nu är Tom Cruise snart tillbaka i rollen som Maverick, när uppföljaren till succén från 1986 dyker upp på vita duken i december. Därför är det förstås ett perfekt tillfälle för dig att vara med och tävla för att återse favoriterna i en av världens bästa filmer.

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  I Top Gun spelar Tom Cruise piloten Maverick, som får flyga ett antal uppdrag. Men vad heter flygplansmodellen de flyger i filmen?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredag 12:e juni 2020, 23.59 och skriv TOP GUN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett exemplar av Top Gun på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-06-12. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.