Tävla och vinn Venom

vinn venom

Nu är det dags för en extra kul tävling på Spel och Film. Våra vänner på Universal har ordnat två exemplar av Venom på blu-ray, plus en Venom-figur. Två lyckliga vinnare kan därför vinna varsin film och figur.

Venom är filmen om antihjälten och beskyddaren Venom (spelad av Tom Hardy). Venom är en av Marvels mest gåtfulla och komplexa karaktärer, starkt kopplad till allas vår hjälte Spindelmannen.

Vinn Venom

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Venom är som du säkert vet en utomjordisk varelse, som är en parasit som också lever i symbios med sin värd. Vilket år fick vi första gången se Venom i en serietidning?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 24:e februari 2019, 23.59 och skriv VENOM i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer två rätta svar slumpas fram och två vinnare får varsitt exemplar av VENOM på blu-ray hemskickat tillsammans med en Venom-figur.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-02-24. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.