Terminator: Dark Fate

Ställ in datumet i kalendern, avboka allt annat – i år är det dags för en ny Terminator-film, den sjätte i ordningen. Av allt att döma kan Terminator: Dark Fate ha premiär 1 november 2019.

Inte mycket är känt dock, och inte ens titeln är säker även om mycket pekar på att den sjätte filmen kommer att heta Dark Fate. Vad som är extra spännande dock är att James Cameron är inblandad och storyn kommer att ta vid direkt efter T2. Glöm allt som hänt i de andra filmerna med andra ord. Här startar vi helt enkelt om.

Både Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton återvänder till sina roller, även om vi lär få se mycket datoranimationer vad det gäller Arnold. Men som sagt, inte mycket är känt om storyn och vad som helst kan hända. Dock är det väldigt positivt att det är Cameron som står bakom.

Utöver detta ryktas det att Cameron kommer att återvända till Alien-universumet och göra likadant som med Terminator, det vill säga starta om serien direkt efter Aliens.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Recension: Alita - Battle Angel (2019) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.