Tävla och vinn Westworld Säsong 1

Återigen är det dags för tävling på Spel och Film. Våra vänner på 20th Century Fox har gett oss två exemplar av den första säsongen av Westworld, som vi nu tävlar ut. 

Westworld är en TV-serie som bygger på filmen från 1973. Den gången var det den smått legendariske Yul Brynner som hade huvudrollen. I TV-serien är det samma grundtema som i filmen, där högt betalande gäster kan betala för vilken upplevelse som helst i en västern-inspirerad nöjespark. Det är androider som arbetar i parken och tja, man kan väl säga att allt är inte frid och fröjd i Westworld…

Första säsongen på blu-ray innehåller 10 spännande avsnitt, tillsammans med en hel del intressant extramaterial.

För att vara med och tävla behöver du göra följande: 

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Vilken känd science-fiction författare låg bakom filmen Westworld från 1973?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördagen den 12:e november 2017, 23.59 och skriv WESTWORLD i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress!

Av alla som svarar på frågorna kommer två rätta svar slumpas fram och två vinnare får varsitt exemplar av Westworld på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2017-11-12. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

westworld

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.