Nyheter från BlizzCon 2017

BlizzCon 2017

Under förra veckan hade Blizzard sitt årliga konvent Blizzcon. Som vanligt brukar de spara sina största avslöjanden till detta och de hade även i år några godsaker att bjuda på.

Till Overwatch kommer en ny hjältinna vid namn Moira samt en ny karta som heter Blizzard World. Moira är en galen vetenskapskvinna som forskar i superkrafter. I spelet har hon en support-roll och hennes biotiska färdigheter är både läkande och förödande. Blizzard World är ett nöjesfält med det bästa från Blizzards värld, helt enkelt. Där går det att hitta Stormwind, tavernan från Hearthstone och skoj från flera av deras andra spel. Blizzard bjöd även på en snygg och tårdrypande ursprungsberättelse för den ståtliga Reinhardt.

Hearthstone får i december en ny expansion med en hel drös nya kort. Kobolds and Catacombs heter den och kommer introducera dungeon runs. Dessa ger dig möjligheten att möta totalt 48 nya motståndare vilka ger belöningar när du vinner över dem. Men om du förlorar blir du av med korten och får börja om.

De nya hjältarna, draken Alexstrasza från World of Warcraft och Hanzo från Overwatch, kommer till Heroes of the Storm i samband med eventet Dragons of the Nexus. Eventet för med sig nya uppdrag och drar igång om mindre än en vecka. Blizzard delade samtidigt med sig av kommande förbättringar till spelet. Bland annat blir det lättare att se smygande motståndare och kanontornen får oändligt med ammunition.

Den 14 november blir spelet Starcraft II gratis. Då får du tillgång till grundspelet och dess multiplayer-läge med alla tillgängliga enheter. Om du redan äger spelet så erbjuds du istället den första expansionen Heart of the Swarm, om du inte redan äger den också.

Diablo 3 hade en mindre panel där några välkända spelare spekulerade kring spelets framtid. Som det påpekades var det spekulation, men det är troligt att de faktiskt arbetar på något. Inte minst eftersom Blizzard tidigare har sökt personal till ett hemligt Diablo-projekt.

För World of Warcraft har en ny expansion utannonserats. Efter att nästan ha kunnat samarbeta under den nuvarande expansionen så trappas konflikten mellan människor och orcher (och troll och dvärgar och så vidare) upp. Som med alla expansioner till World of Warcraft så är även denna proppfull av nytt innehåll. Alliance-spelare får besöka Kul Tiras samtidigt som Horde-spelarnas nya kontinent blir Zandalar. Där får spelarna utföra uppdrag tills de når nya maxnivån 120, och sedan tar kampanjen dem till fiendens land där kriget fortsätter. Kolla in den ultrasnygga trailern för expansionen här nedan.

Utöver expansionen så passade Blizzard även på att utannonsera någon som många spelare länge har önskat: klassiska servrar. Där kommer du ha möjligheten att spela World of Warcraft utan någon expansion. Tyvärr är det fortfarande i ett tidigt utvecklingsstadie och de hade inte mycket information att dela med sig av än.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Rainbow Six Siege och Overwatch testperiod - Spel och Film
  2. Rainbow Six Siege och Overwatch testperiod – Carling Creations

Kommentarer är stängda.