Ny uppdatering till Diablo 3

Diablo 3

Blizzard släpper inte mycket nytt till Diablo 3. Någon mer expansion verkar ju till exempel inte komma till spelet. Men vi får vänta på det stundande BlizzCon innan vi avfärdar det helt. Helt övergivet är dock inte spelet. I somras lades en ny klass till; den bleka och skelettälskande Necromancern. Spelet kör även regelbundet nya säsonger och får då och då en större uppdatering.

I den senaste uppdateringen till Diablo 3 här om dagen kom inga nya funktioner eller spelmoment. Däremot fick spelets karaktärer en rejäl boost till sina färdigheter via förbättrad utrustning. Målet var att jämna ut prestandan för de olika klassernas spelstilar, med fokus på de mest populära karaktärsbyggena. Vissa bonusar dubblas medan andra tredubblas eller till och med fyrdubblas. Detta innebär att de flesta som spelar på maxad level enkelt kan nå några riftnivåer högre. Tyvärr så betyder det också att vissa primal ancient-grejer samtidigt blir smått värdelösa då bonusar på ägd legendarisk utrustning inte uppdateras. Uppdateringen ökar även mängden material som belönas efter ett avklarat challenge rift.

Necromancern, som är förhållandevis ny, är fortfarande den klass som får flest uppdateringar för att balansera den mot de andra klasserna. Innan den kom så var klassen ett länge önskat tillägg till spelet, tillsammans med amazonen och druiden; favoriter från det andra spelet i Diablo-serien. Necromancern är den andra klassen till Diablo 3 med fokus på följeslagare, den första var häxdoktorn med sina zombiehundar och sin fetischarmé. För Necromancern betyder detta massvis med skelett och en och annan fläskig golem. I övrigt slaktar de monster med sin lie, suger blod från fiender och spränger lik runt omkring sig.

De som inte har skaffat sig Necromancer-klassen kan fram till den sista oktober göra det till ett rabatterat pris. Utöver den nya klassen får du även några kosmetiska objekt som porträttram och husdjur, två nya tabbar till banken och plats för två nya karaktärer i din samling.

1 trackback/pingback

  1. Nyheter från BlizzCon 2017 - Spel och Film

Kommentarer är stängda.