Tävla och vinn Zootropolis

Nu är det dags för ännu en tävling här på Spel och Film. Du kan vinna den kritikerrosade Disneyfilmen Zootropolis genom att delta i vår enkla tävling. 

När vi recenserade Zootropolis blev det toppbetyg och du kan läsa recensionen här. Zootropolis är en varm och humoristisk berättelse om kaninen Judy Hopps, som ingenting annat vill än att bli polis.

Disney har gett oss tre exemplar av Zootropolis på Blu-ray och du kan bli en av tre lyckliga vinnare. Allt du behöver göra är följande:

1. Gå med i vår e-postlista genom formuläret nedan. Är du redan med behöver du inte skriva upp dig igen: 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

 

2. Skicka svaret på frågan Om du vore ett djur som bodde i Zootropolis, vilket djur skulle du då helst vilja vara och varför till tavla@spelochfilm.se 

Glöm inte att ange ditt fullständiga namn och adress när du skickar in svaret. Vi kontaktar vinnarna per e-post och publicerar även resultatet på Spelochfilm.se

Svaret behöver vi senast klockan 23.59, fredagen den 15:e juli. 

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2016-07-15. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna lottas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Zootropolis
ZOOTROPOLIS – OFFICER HOPPS — Judy Hopps. ©2015 Disney. All Rights Reserved.
Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

4 trackbacks/pingbacks

  1. Tävlingar på Spel och Film - Spel och Film
  2. Tävlingar på Spel och Film – Carling Creations
  3. Animehörnan: Fairy Tail - Spel och Film
  4. Animehörnan: Fairy Tail – Carling Creations

Kommentarer är stängda.