Tävla och vinn Terminator: Genisys

Med tanke på att vi nyss recenserade Terminator: Genisys tänkte vi anordna en liten tävling, där du kan vinna Terminator: Genisys på Blu-ray. Allt du behöver göra är att följa de enkla tävlingsinstruktionerna nedan, och hålla tummarna. En av alla tävlande kommer att bli den lycklige vinnaren.

Lycka till!

Terminator: Genisys

För att tävla, gör så här:

  1. Gå med i vår fantastiska e-postlista via formuläret nedan – det är gratis förstås och du kan när som helst avsluta ditt medlemskap.
  2. E-posta din motivering på frågan nedan till tavla@spelochfilm.se – senast 30:e november, 23.59 (ja, det är en kort deadline).
  3. Håll tummarna.

Frågan vi vill ha svar på är:

Vilken är din favoritfilm av de fem Terminator-filmerna och varför?

 

Tre motiveringar kommer att utses och av de tre lottas en lycklig vinnare ut. Vinnaren kontaktas per e-post kort efter tävlingens slutdatum.

 

Tack till Fox-Paramount och Quicksand PR.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingsresultatet kan inte överklagas.

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Terminator-tävlingen avgjord » Carling Creations

Kommentarer är stängda.