Trailer: Arrival (2016)

Arrival handlar om precis vad titeln antyder; utomjordingarna har anlänt. I stora äggliknande farkoster. Vad de vill och varför de har kommit är det ingen som vet. Men Dr Louise Banks (Amy Adams) kan ta reda på det. Hon är expert på språk och kommunikation, i själva verket den mest lämpade personen på hela planeten. Så när hon tillsammans med Ian Donnelly (Jeremy Renner), Överste Weber (Forest Whitaker) och en hög andra äventyrslystna, och kanske även lite stridslystnad, lirare ger sig ombord på en av farkosterna är det för att försöka förstå och kommunicera.

Vad det slutar i vet vi inte, men Arrival verkar minst sagt lovande. Särskilt för en svältfödd science-fiction-nörd.

 

 

Om du tycker att Amy Adams är en bra skådespelare får du inte missa henne i Big Eyes. Bilden nedan kommer dock från Arrival.

arrival-2016-movie-amy-adams

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Höstens filmer - Spel och Film

Kommentarer är stängda.