Höstens filmer

Sommaren har fortfarande några dagar kvar och vi kanske kan se fram emot lite indiansommar, men hösten kommer oundvikligt. Då är det skönt att det finns en hel del bra filmer att se fram emot. 

The Hollywood Reporter har listat hela 37 filmer att se fram emot och det är en ordentligt spännande lista. Några filmer jag ser fram emot extra mycket på deras  lista är:

Sully, med Tom Hanks som piloten Chesley ”Sully” Sullenberger, där han nödlandar ett av U.S Airways flygplan i Hudsonfloden.

Snowden, med Joseph Gordon-Levitt i rollen som Edward Snowden.

Jack Reacher: Never Go Back, där Tom Cruise återigen får ta på sig rollen som Jack Reacher, trots att han är långtifrån lika lång som förlagan i boken.

Inferno, Dan Browns bok där Robert Langdon får lösa ännu ett mysterium. Tom Hanks har hållit sig sysselsatt, kan man ju säga. Andra filmen på höstlistan som har Tompa i huvudrollen.

Doctor Strange, ännu en Marvel-film som verkar mycket lovande.

Arrival, som vi tipsat om tidigare. Kanske den filmen på listan jag ser mest fram emot, med undantag av Rogue One, som jag dock anser hör till vintern.

 

Med andra ord ser det ut som om hösten är räddad. Bara att invänta regnandet och blåsandet.

 

Hela listan hittar du hos The Hollywood Reporter.

 

arrival-2016

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Trailer för Snowden - Spel och Film
  2. Trailer för Snowden – Carling Creations

Kommentarer är stängda.