Trailer för Blair Witch

Minns du The Blair Witch Project, från 1999, där filmen efter tre studenter som försvann hade hittats? Allt var förstås påhitt, men ett nytt sätt att filma på och ett sätt som fungerade. Blair Witch Project blev framgångsrik och startade en trend med ”upphittade” filmer. Bland andra Cloverfield och REC-serien bygger på samma tänk. 

Nu är det dags för en ny uppföljare, där samma häxa och samma skog står i händelsernas centrum. Kommer det att bli lika bra, eller bättre? Trailern nedan ger dig en försmak, men du behöver inte vänta länge på att se hela filmen – Blair Witch har premiär i slutet av september i USA, men det är ännu okänt om den kommer på bio i Sverige.

 

Blair Witch

Distribution: Nordisk Film

 

 

blair-witch

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Filmrecension: The Witch (2015) - Spel och Film
  2. Filmrecension: The Witch (2015) – Carling Creations

Kommentarer är stängda.