Trailer för Mad Max: Fury Road

Mad Max, den gamle hårdingen, kommer tillbaka nästa år. Den här gången är det dock inte Mel Gibson som spelar Max, utan Tom Hardy. Och av allt att döma kommer han att axla rollen bra. Mot, eller kanske med – det är svårt att säga, sig har han Charlize Theron och ett gäng andra hårdingar som verkar minst lika galna. Filmen verkar till viss del handla om vem som är mest galen.

En trailer har äntligen släppts och du kan se den nedan. Det ser tillräckligt lovande ut för att det kan finnas en chans att Mad Max: Fury Road faktiskt lever upp till nivån i de tre första filmerna. Vilken i och för sig inte var alltför hög, bara kult.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

  1. Såg trailern igår och som jag väntat på den här filmen. Ser mkt lovande ut. Älskar Hardy och han blir nog bra som Max. Gillar egentligen bara The Road warrior men det är å andra sidan en favoritfilm.

    • Hardy är grym! The Road Warrior är nog bäst i trilogin, men gillar du inte Thunderdome åtminstone? 🙂

6 trackbacks/pingbacks

  1. De bästa filmerna från 1985 - Spel och Film
  2. De bästa filmerna från 1985 » Carling Creations
  3. De mest populära filmerna - Spel och Film
  4. De mest populära filmerna – Carling Creations
  5. 1981 års bästa filmer - Spel och Film
  6. 1981 års bästa filmer – Carling Creations

Kommentarer är stängda.