Umbrella Academy kommer att få en tredje säsong

Netflix har nu bekräftat att den populära superhjälteserien Umbrella Academy kommer att få en tredje säsong. Den tredje säsongen kommer att bestå av 10 entimmes-avsnitt med den återkommande Steve Blackman som showrunner. Han kommer att göra showen tillsammans med Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, och Jesse McKeown.

Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya och Colm Feore kommer att återkomma i sina roller från föregående säsonger.

Gerard Way och Gabriel Bà, författaren samt konstnären av serietidningen som Netflix-showen är baserad, på kommer att vara med som ko-producenter. Seriens produktion kommer att gå igång i februari nästa år i Toronto.

För de som inte har sett Umbrella Academy

1989, på exakt samma tidpunkt, föder 43 kvinnor barn, trots att ingen av dem har visat några tecken på att vara gravida. Den excentriska miljardären Reginald Hargreeves (Colm Feore) adopterar sju av dem och gör dem till ett superhjälteteam. Han kallar dem bara för nummer, men de får namn från sin adoptivmor, Grace: Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda, Allison (Emmy-Raver Lampman), Klaus (Robert Sheehan), Five (Aidan Gallagher), Ben (Justin H Min) och Vanya (Ellen Page).

Någonting händer som får dem att gå skilda vägar bara för att nio år senare bli sammanförda efter att deras adoptivfar har dött. Monokelen som han alltid bar på saknas efter hans död, vilket får Luther att misstänka anledningen till hans död. Nummer Fem, som försvann 16 år innan, dyker upp i en blå energiboll. När han släpper bomben att jorden kommer att gå under om åtta dagar är det startskottet på en bisarr historia fylld av familjedrama, tidsresor och superkrafter.

///

Det finns inga definitiva datum om när säsongen kommer att vara färdig, särskilt med tanke på Covid-19-situationen. Vi får vänta och se om detta är något vi kan se fram emot nästa år. Det finns alltid risken att det kommer få vänta ett år till.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).