Var är Luke Skywalker?

Please follow and like us:

Snart är det dags för Star Wars Episode VII och vi väntar förstås med spänning på att se om Disney och J.J. Abrams har lyckats. Med under tiden vi väntar kan vi fundera över frågan som en hel galax verkar fråga sig: Var är Luke Skywalker?

Spekulationerna på nätet går varma. Luke Skywalker syns ingenstans på postern, han skymtar bara förbi i trailern och hela hans tillvaro verkar väldigt mystisk. Han han bosatt sig på Dagobah, eller kan han ha gått över till den mörka sidan? Trots att det finns en skådespelare bakom antagonisten Kylo Ren har det spekulerats en hel del på nätet om det kanske trots allt är Luke som gömmer sig bakom masken. Mark Hamill är bekräftat med, så varför har han inte större plats i trailern?

Det finns förstås ett svar och vi får nog vänta på premiären, men under tiden kan du ta en titt på den här killens resonemang. Han har dock inga svar, bara fler frågor.

Luke Skywalker

Please follow and like us:
Om Magnus 1066 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.