Vi väntar på Star Wars Battlefront III

Spelet Star Wars Battlefront såg dagens ljus 2004. Det var ett First Person Shooter-spel, där alla som älskade Star Wars fick en chans att vara med i striderna vi sett i filmerna. Ett år senare kom uppföljaren Battlefront II, men sedan har det varit väldigt tyst – dessvärre.

Nu håller dock svenska DICE på att utveckla del tre i Battlefront-serien. Även om inte mycket är känt, finns det en trailer som trots att den är väldigt kort helt klart ger mersmak:

Grafikmotorn som används är Frostbite 3 – samma grafikmotor som använts för Battlefield 4.

Frågan är förstås – när får vi se detta efterlängtade spel? Och svaret är tyvärr, ingen vet ännu, men förhoppningsvis – och kanske troligen – kommer spelet samtidigt som del sju i Star Wars-sagan släpps…

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.