Gamla bekanta i Star Wars 7

Please follow and like us:
Pin Share

Redan efter att Jedins Återkomst hade haft premiär 1983 började alla vi fans längta efter en uppföljare. Och vi har väntat och väntat. Visserligen fick vi en dos Star Wars när del 1-3 dök upp, men känslan av att det var (redan då) Disney som hade influerat George Lucas var alltför stark. Dessutom fanns fortfarande frågan om vad som egentligen hände efter del sex kvar. Nu ska vi snart få veta det; del sju kommer att ha premiär 18 december 2015. Vad den kommer att handla om vet vi inte, men vi kan förmodligen inte vara säkra på att vi inte kommer att få se någon Dödsstjärna – någon aspirerande ny kejsare kanske håller på att bygga en ny.

Vad vi däremot kan vara säkra på nu är att Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, prinsessan Leia, C3PO och R2D2 kommer tillbaka. På den officiella hemsidan publicerades nyligen en pressrelease med namnen på skådespelare som kommer att vara med. Där fanns Mark Hamill, Harrison Ford, Peter Mayhew (som spelade Chewbacca), Anthony Daniels och Carrie Fisher med. Regissör kommer att vara JJ Abrams (som bland annat står bakom nya Star Trek och Lost).

Även om det numera är Disney som äger Star Wars så får vi innerligt hoppas att det inte blir något lallande, utan att Star Wars återigen blir en mörk historia.

star-wars-episode-7-cast-announce
Nya och gamla skådisar i Star Wars 7 – tillsammans med regissören JJ Abrams. Bildkälla: Starwars.com
Please follow and like us:
Pin Share
Om Magnus 1067 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.