Vinnaren av Warcraft

Vår tävling där en ensam vinnare kunde vinna filmen Warcraft på Blu-ray är nu avslutad. Vi fick in många svar och utan tvekan var Tombraider den film som de allra flesta tyckte var den bästa film som gjorts utifrån ett spel som bakgrund. 

Bland de många svaren fanns bland annat Prince of Persia, Resident Evil, Final Fantasy, Super Mario och ganska många hade valt Silent Hill som favorit på grund av mystiken och stämningen. Även Angry Birds var ett vanligt svar.

Tombolan har dock i vanlig ordning snurrat och den här gången var det endast en film i potten. Den som vann Warcraft på Blu-ray var:

Holtan Thurman, Borås

Grattis – vinsten kommer på posten inom några dagar.

Ni andra ska förstås inte misströsta, nya tävlingar kommer snart!

warcraft2

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

  1. Jag kanske missade det, men vad tyckte ni om själva filmen?
    Själv tycker jag den var riktigt bra action-mässigt, men storyn var lite haltande och det verkade mest som att skaparna av filmen bara ville visa välkända städer så som Stormwind och Ironforge, roligt för oss som spelat World of Warcraft men för utomstående som ser filmen kan den nog väldigt lätt bli förvirrande!

    http://fragaemil.weebly.com/

Kommentarer är stängda.