Vinnarna i Deadpool-tävlingen

Tävlingen med Deadpool i prispotten är nu avslutad. Det var rekordmånga som deltog och bland alla superhjältar var det framför allt Stålmannen, Batman och Spindelmannen som stack ut.

Ni som vann ett skinande exemplar av Deadpool är:

Titti Skarp, Mockfjärd

Jörgen Bergström, Umeå

Kristina Gustafsson, Partille

Ni som inte vann Deadpool ska inte vara ledsna, inom kort blir det en ny tävling. Häng med på nyhetsbrevet eller kom tillbaka till bloggen för att inte missa tävlingen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

Här kan du dessutom köpa Deadpool om du nu inte vann:

deadpool_blu-ray_nordic-34644816-frntl

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.