Xbox One lanseras i Sverige

Microsofts stolthet vad det gäller spel heter Xbox One – en spelkonsol som är tänkt att vara mycket mer än bara en spelmaskin. Den ska vara den enda mediamaskin du behöver i ditt vardagsrum, därav namnet One. Xbox One har dock inte varit tillgänglig att köpa i Sverige, men snart är det dags. Den 5 september kan du köpa Xbox One i två olika versioner.

Den första versionen börjar på 4 095 kronor och kommer att innehålla en 500 GB hårddisk, Blu-ray spelare och Wi-Fi anslutning. Version två kommer att kosta från 4 695 kronor och förutom det som ingår i version ett kommer den andra versionen med Kinect, vilket gör det möjligt att styra Xbox One med enbart gester och röstkommandon.

Förutom att spela kommer du alltså att kunna se på TV via din Xbox One, använda appar som exempelvis Skype. Med andra ord är det bara att börja spara, september är snart här.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Förboka en Xbox-One | Spel och Film

Kommentarer är stängda.