7 komedier att lätta upp februari med

Februari kallas många gånger för vabruari, eller februari, eftersom det är minst sagt vanligt att både barn och vuxna blir sjuka i februari. Det finns förstås mycket bra med februari också, som att det är sportlov och alla hjärtans dag i den kortaste av alla månader. Men, skulle du ligga hemma och vara sjuk behöver du en komedi att lätta upp tillvaron med. Här har du sju bra komedier som garanterat kommer att ge dig ett och annat skratt.

Deadpool (2016)

Deadpool är den perfekta komedin när du vill både skratta och se action.

Captain Fantastic (2016)

Oerhört tänkvärd film som innehåller lika mycket humor som värme.

Husdjurens hemliga liv (2016)

Komedin för hela familjen om livet som husdjuren lever när vi inte ser dem.

Forrest Gump (1994)

Både tänkvärt och roligt på samma sätt när Tom Hanks gör en av sina bästa, och mest annorlunda, roller.

Det våras för sheriffen (1974)

Jag tycker visserligen att Blazing Saddles är ett mycket bättre namn på Det våras för sheriffen, men jag är okej med den gamla svenska titeln. Västernhumor med finess, kan man väl minst sagt säga. Följer du den här länken kan du läsa 11 saker du kanske inte visste om den här filmen.

Baksmällan (2009)

Mycket roligare än så här blir inte en komedi om en svensexa. Fick två uppföljare men det är fortfarande den första filmen i trilogin om baksmällor som är bäst.

Life of Brian (1979)

Klassisk humor från Monty Python-gänget som får dig att både skratta och ifrågasätta.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Netflix förändrade vårt sätt att konsumera och umgås - Spel och Film

Kommentarer är stängda.