Träningsappen Apokalypse Survival Training finns nu på App Store och Google Play Store

Under coronapandemin, och särskilt i de länder som har gått i karantän, har det blivit väldigt populärt att folk lyssnar på appar för att hålla igång sin träning. Appar som NHS’ Couch och 5k, som båda två tillåter dig att skapa ett personligt träningsprogram, har gjort rekordökningar på 92% jämfört med perioden mars-juni 2019.

Eftersom så många gym är stängda måste folk träna för sig själva. Därför är det många som letar efter nya, innovativa sätt att hålla sig motiverade och aktiva när de tränar hemma.

Apokalypse Survival Training

Apokalypse Survival Training är en app som sammanför träning och berättande för att skapa en uppslukande, actionpackad träningsupplevelse som garanterat kommer att få ditt hjärta att slå snabbare.

Detta fitness-äventyr placerar dig och din workout mitt i en fartfylld story. I en alternativ verklighet har rymdvarelser invaderat London och invånarnas liv ligger i dina händer. Med hjälp av den höga ljudkvalitén och binaurala processorer kommer du att få lyssna på andra karaktärer, soundtrack och ljudeffekter: allt för att verkligen placera dig i mitten av all action.

Berättelsen brer ut sig över tre olika träningstyper som kommer att ge dig de färdigheter du behöver för att överleva apokalypsen. Det finns också belöningar att hämta: hemlighetsstämplad information som avslöjas till dig efter varje episod.

De tre träningstyperna är Speed (löpning), Strength (kroppsträning) och Control (stretching och coreträning). Träningsprogrammen är skrivna av experter och varje moment handleds av berättelsens karaktärer.

Det finns olika inställningar för nybörjare och veteraner. Du får också se en lista över vilka övningsmoment som finns i episoden innan du startar den. Bara så att du vet vad du ger dig in på.

Du kan ladda ner appen från App Store och Google Play Store. När du laddar ner appen har du möjlighet att pröva episod 1 två gånger gratis. Om du sedan bestämmer dig för att köpa appen kan du antingen köpa alla tio episoderna (6.99 pund) eller köpa episoderna var för sig (0,99 pund per episod).

Kan du överleva apokalypsen?

///

För mer information, tryck här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).