Abigail får en andra trailer

Abigail har precis släppt sin andra trailer. Till skillnad från den första trailern är denna mer rakt på sak med vad man kan vänta sig från filmen. Därför bör man endast titta på trailern om man är beredd på att bli spoilad. Vad man dock kan säga utan att spoila är att många av de som arbetade på skräckkomedin Ready or Not har återvänt för att arbeta tillsammans igen, så om ni gillar den filmen kommer ni med säkerhet att gilla Abigail. Abigail beräknas komma ut på biograf den 19 april.

Handling

En grupp brottslingar som aldrig har jobbat tillsammans förut och inte använder sina riktiga namn kidnappar Abigail, den balettälskande dottern till en rik man. Efteråt drar de sig tillbaka till en isolerad herrgård för att möta personen som gav dem jobbet, en mystisk namn som kallar sig Lambert. När de väl anländer säger Lambert till dem att hålla ett öga på flickan under 24 timmar medan han pratar med fadern om lösesumma. Brottslingarna inser dock snart att de har blivit instängda i herrgården utan någon synlig väg ut och att Abigail inte är så oskyldig som hon ser ut…

Skådespelarna

I rollerna kommer vi att se Alisha Weir (Matilda: The Musical) som Abigail, Melissa Barrera (Scream VI) som Joey, Giancarlo Esposito (Breaking Bad) som Lambert, Dan Stevens (Downton Abbey) som Frank, Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) som Sammy, Kevin Durand (X-Men Origins: Wolverine) som Peter, William Catlett (Lovecraft Country) som Rickles och Angus Cloud (Euphoria) som Dean. Abigail var en av de sista filmerna som Angus Cloud spelade in innan han dog den 23 juli 2023.

Bakom kulisserna

Abigail är regisserad av Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillet, som båda två var med och regisserade Ready or Not. Guy Busick (Ready or Not) och Stephen Shields (The Hole in the Ground) står för manuset.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).