AMC släpper andra trailer till säsong 11 av The Walking Dead

Den 15 augusti kommer den elfte och sista säsongen av The Walking Dead ha premiär på AMC+. För att hypa upp publiken inför säsongen har AMC släppt ännu en trailer.

Säsong 11 kommer att introducera Commonwealth, som är en viktig del av The Walking Dead-serietidningens sista story. Den första trailern kom ut på Comic-Con för inte så länge sedan.

Kommentarer från Kirkman

Robert Kirkman, författaren bakom The Walking Dead-serietidningen, uppdaterade fansen om att filmerna i The Walking Dead-universumet fortfarande kommer att bli av, men att han inte kan prata mycket om dem eftersom det riskerar att spoila för mycket.

Under Robert Kirkman panel förklarade även The Walking Dead-författaren varför det är lättare att göra säsonger till den animerade serien Invincible än det har varit att göra säsonger av The Walking Dead. När The Walking Dead först blev en TV-serie var serietidningen fortfarande inte färdig. Därför var det inte möjligt att planera storyn lika långt som han kunde göra med Invincible, där serietidningen redan var färdig när den första säsongen skapades.

För animéfans kan man likna situationen med de två olika animéversionerna av Fullmetal Alchemist, där en gjordes innan mangan var färdig och den andra efter. Detta ledde till att de två serierna hade helt annorlunda pacing och avslut från varandra.

The Walking Dead

The Walking Dead hade sin första säsong 2010. Polisen Rick Grimes (Andrew Lincoln) vaknar upp från en koma och upptäcker att världen har blivit överrumplad av de vandrande döda. Hans fru och son är inte kvar i staden och hans enda ledtråd är att de har rest mot Atlanta. Han tar sig dit och hittar sin familj tillsammans med ett gäng överlevare. Bland dem finns hans polispartner Shane, tuffingen Daryl Dixon (Norman Reedus) och husfrun Carol Peletier (Melissa McBride). Detta var början på en resa som nu kommer att få sitt avslut i den elfte och sista säsongen.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).