Venom: Let There Be Carnage får ny trailer

Venom: Let There Be Carnage har fått en ny trailer. Efterföljaren till Venom kommer ut på bio den 24 september.

Handling

Eddie Brock (Tom Hardy (Inception (2010)) har långsamt vant sig vid att ha den utomjordiska symbioten Venom i sin kropp. Venom fortsätter att vara blodtörstig och vill inte annat än bita huvudet av folk som förtjänar det, men Eddie försöker att hålla dem båda två under radarn. I ett försök att kickstarta igång sin journalistkarriär igen besöker Eddie en seriemördare, Cletus Kasady (Woody Harrelson (Zombieland (2009)), i fängelset i hopp om att få en intervju med honom. Dock blir Cletus själv infekterad av symbioter efter att han biter Eddie under mötet. Han förvandlar sig till Carnage, en fruktansvärd varelse som till och med Venom är tveksam att slåss mot.

Skådespelare och regissör

Förutom Hardy och Harrelson kommer även Michelle Williams (My Week with Marilyn (2011)), Reid Scott (Dean (2016)) och Stephen Graham (This is England (2006)) att vara med i filmen. Filmen är regisserad av Andy Serkis, som är bäst känd som Gollum i The Lord of the Rings-trilogin (2001-2003) och som även har varit med i andra Marvel-filmer i rollen som Ulysses Klaue (Avengers: Age of Ultron (2015), Black Panther (2018)).

Oälskad bästsäljare

Den första Venom-filmen blev inte direkt hyllad av kritikerna, men tjänade ändå över 850 miljoner dollar och fick sjunde plats i listan av filmer som tjänade mest under 2018. Intressant nog lyckades den komma högre upp på listan än flera andra Marvel-filmer som kom ut samma år, t. ex. Deadpool 2 och Ant-Man and the Wasp.

Sonys framtida Marvelprojekt

Sonys nästa film baserad på en karaktär från Spider-Man kommer att vara Morbius. Morbius är en s.k. ”levande vampyr” och kommer att bli spelad av Jared Leto. Filmen kommer ut på bio januari 2022 efter att ha blivit uppskjuten ända från juli förra året.

///

Venom: Let There Be Carnage kommer ut på bio den 24 september. Håll ögonen öppna för fler nyheter!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).