Kena: Bridge of Spirits blir uppskjuten till den 21 september

Kena: Bridge of Spirits har återigen blivit uppskjuten, den här gången till den 21 september. Ember Lab säger att de behöver den extra tiden till att polera spelet så att det ser lika bra ut på alla tillgängliga konsoler.

Det var egentligen meningen att Kena: Bridge of Spirits skulle komma ut den 24 augusti. Spelet hade då haft sitt utsläpp på ungefär samma datum som andra stortitlar som t. ex. 12 Minutes (den 19 augusti), Ghost of Tsushima Director’s Cut (den 20 augusti), Psychonauts 2 (den 25 augusti) och No More Heroes 3 (den 27 augusti). Att ett spel blir försenat är ingenting ovanligt, särskilt det senaste ett och halvt-året som Covid-19 har härjat över klotet.

Handling och spelelement

Låt dig ryckas med i ett berättelsedrivet actionäventyr med en charmig värld att utforska och fartfyllda strider. Axla rollen som Kena, en ung ledsagare för andar, och hjälp henne hitta en övergiven by där ett heligt bergstempel ska finnas.

Samla och utveckla en grupp små andar kända som Rot, som bibehåller världens balans genom att bryta ner döda och ruttnande saker. Utveckla deras förmågor, hitta nya sätt att manipulera omgivningen och avslöja ett förlorat samhälles hemligheter i en övervuxen skog där vandrande andar har fångats.

Ember Lab grundades 2009 av bröderna Mike och Josh Grier och började som en studio för animering och digitalt innehåll, men nu har de även börjat göra TV-spel. Företaget strävar efter att skapa djupa berättelser med hjälp av teknisk innovation, fängslande karaktärer och cinematiska världar. De har bland annat skapat reklamfilmer och animerade kortfilmer till bland annat Coca-Cola, Hisense och MLB. Om du vill ha mer information om Ember Lab kan du besöka deras hemsida här.

///

Kena: Bridge of Spirits kommer ut på PC, PlayStation 4 och PlayStation 5 den 21 augusti. Håll ögonen öppna för fler nyheter!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).