Dead Island 2 släpps 2015

Om du har läst vår recension av Dead Island vet du att vi tyckte det var ett riktigt bra spel. Det tar förvisso ett tag att spela igenom, då det är ett enormt stort spel. Men, efter ett tag kommer du att vilja ha mer och även om det finns en expansion i form av Dead Island: Riptide räcker det inte. Vi vill ha mer zombies – vilket vi kommer att få nästa år.

Dead Island 2 håller på att utvecklas och att döma av vad vi har kunnat gräva fram kommer det att bli minst lika bra som första delen – om inte bättre. Dead Island 2 utspelas i Kalifornien och kommer att vara ett lika öppet spel som ettan. En stor skillnad är att det kommer att gå att spela hela åtta personer tillsammans, till skillnad från endast fyra i del ett. Vilket förstås är bra, ju fler man är desto lättare är det att överleva horder av zombier.

Den trailer som släpptes på E3 visar en fullständig massaker och är ingenting för lättskrämda. Med tanke på att Youtube har åldersgräns måste du logga in på Youtube för att kunna se den. Du hittar E3-trailern här.

 

Redan idag kan du förboka spelet på CDON.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Spel att se fram emot... - Spel och Film

Kommentarer är stängda.