Spel att se fram emot…

Framtiden för spel ser väldigt ljus ut. Vi listar några spel vi ser fram emot – är det något spel du längtar efter extra mycket?

Alien Isolation
Spelet som tar vid efter den första Alien filmen ser ut att bli en riktig rysare. Det är ett riktigt skräckspel som går ut på att smyga och undkomma monstret mycket mer än att slåss. I huvudrollen ser vi Amanda Ripley – Ellen Ripleys dotter.
Release: Oktober, 2014alien.isolation

 

 

 

 

dead_island_2Dead Island 2
I det första Dead Island-spelet fick vi besöka den tropiska ön Banoi, där turisterna och personalen har förvandlats till zombies. Det var ett riktigt bra spel med en öppen värld. I del två kommer vi att besöka den amerikanska västkusten och det kommer av alla trailers att döma inte att bli lättare att överleva zombieattacken.
Release: 2015

 

 

 

Elite: Dangerous
Den ultimata uppföljaren till kultspelet Elite kommer att ha en lika öppen värld som tidigare och det är Vintergatan som är spelplanen. Förväntningarna är enorma, men enligt betaversionen som nyss har kommit ut ser det ut som att alla förväntningar kommer att infrias.
Release: Q4, 2014EliteDangerousPB4

 

 

 

 

Assassins Creed: Unity
Serien om lönnmördare har blivit en av världens mest populära och del fem ser inte ut att bli sämre än tidigare delar. Vi befinner oss i Paris och vi står inför den franska revolutionen. Grafik, interaktion, äventyr och realism står på menyn och det ser ut som om vi kommer att bli ordentligt mätta.
Release: 13 november, 2014

asssassins creed unity

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: Elite: Dangerous (PC) - Spel och Film
  2. Recension: Elite: Dangerous (PC) » Carling Creations

Kommentarer är stängda.