Early Access till Wild West Dynasty ute nu

Spelutvecklarna Moon Punch Studio och utgivarna Toplitz Productions har öppnat upp Early Access till deras kommande projekt Wild West Dynasty. Early Access kommer att vara tillgänglig på Steam, GOG.com och Epic Games Store.

Förutom huvudspelet kommer det även att finnas tre specialversioner:

  • The Settler’s Guide to the Wild West, en samling bestående av tre digitala böcker med kopplingar till spelet (Game Compendium, Cookbook och Wild West Architect).
  • Digital Supporter Edition, som bland annat har spelets soundtrack bestående av 20 atmosfäriska låtar, affischer och en exklusiv roman.
  • Ultimate Edition, som kombinerar The Settler’s Guide to the Wild West med Digital Support Edition.

Under de närmaste tolv månaderna kommer spelet att bli uppdaterad efter hand. Bland annat kommer det att komma en spelbar kvinnlig karaktär, bergsområderna kommer att bli tillgängliga, den kommer att få en fortsättning på den dramatiska berättelsen, minispel, nya spelelement och fler tillgängliga språk.

Om Wild West Dynasty

Wild West Dynasty är en blandning av en hop olika genrer: den är en narrativt driven action-adventure med en öppen sandlådevärld med rollspelselement där du kan bygga städer och hantera resurser. Ditt mål är att överleva i den amerikanska vilda västern under 1800-talet, en tuff miljö där döden kunde lura bakom varje sten.

  • Utforska en helt öppen värld där du kan ta fram antingen till fots eller på hästrygg för att uppleva unika miljöer, var och en fylld med faror, skatter, hemligheter och plats för att bygga städer.
  • Hitta resurser, bygg, jaga, föd upp boskap och överlev i den oförlåtande vildmarken. Undvik den hetta eftermiddagssolen, håll dig varm under kalla nätter och se upp för farliga vilddjur. Banditer kan dyka upp när som helst så det är bäst att du lär dig att använda vapen för att försvara dig själv, din karavan och din stad mot dem.
  • Börja med att bygga din egen ranch. Bygg ut den och expandera tills du har en framgångsrik stad. Bygg den precis som du vill och fyll den salonger, sheriffkontor, smedjor, hotell och allt annat som man kan hitta i en vilda västern-stad.
  • Upplev den spännande berättelsen genom att utföra uppdrag och prata med folk. Dina val kommer att ha konsekvenser, både i berättelsen och i relationer med andra karaktärer. Hitta DITT sätt att leva i den vilda västern.

///

Prova på Early Access av Wild West Dynasty ochta reda på om den färdiga versuionen kommer att vara något för dig!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).