Efterföljare till Sonic the Hedgehog bekräftad

Sonic-fans kan glädja sig: det kommer att bli en efterföljare av Sonicfilmen som kom ut tidigare i år.

Regissören Jeff Fowler och manusförfattarna Pat Casey och Josh Miller kommer att återvända i efterföljaren.

Det är inte bekräftat om James Marsden (som spelade rollen som Sonics människokompis Tom Wachowski), Ben Schwartz (som röstskådespelade Sonic) eller Jim Carrey (som spelade rollen som Sonics ärkefiende Doktor Robotnik) kommer att återvända i sina roller. Det finns också inget släppt produktionsschema eller eventuella biodatum.

Den första filmen

Det är inte helt oväntat att den första filmen får en efterföljare. I slutet av Sonic the Hedgehog kommer en eftercreditscen som visade en annan Sonic the Hedgehog-favorit, Tails the Fox. Att introducera honom utan att det fanns en tanke om en efterföljare är inte särskilt troligt. Man får hoppas att fansen är nöjd med hans design redan från början, med tanke på förseningen som skedde när fansen visade sitt missnöje över den första Sonic the Hedgehog-trailern, i synnerlighet då Sonics design (vilket jag har full respekt för: den första designen var hemsk och den andra versionen av Sonic är mycket bättre).

Sonic the Hedgehog går redan att titta på hemma trots att den gick på bio i år. Detta beror att biograferna var tvungna att stänga på grund av Corona-viruset och skar ner på tiden som Sonic the Hedgehog kunde visas på bio. Därför valde Paramount Pictures att släppa filmen digitalt mycket tidigare än beräknat för att ta igen på pengarna de skulle ha förlorat annars.

Den har fått ganska blandad kritik: vissa älskar den, andra hatar den och resten tycker att den är sådär. Men allt som allt verkar den ha mer positiva än negativa recensioner, vilket är ganska ovanligt för en film baserat på ett TV-spel.

Det kommer antagligen att dröja rätt länge innan filmen kommer ut på bio, men nu vet åtminstone Sonic the Hedgehog-fans att det kommer en ny film!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).