Följ Spel och Film på Twitter

twitter

Spel och Film är en blogg som uppdateras ofta, med inlägg som du förstås gärna vill läsa. Om du inte vill besöka bloggen manuellt för att ta hitta de senaste recensionerna är Twitter ett utmärkt sätt att följa Spel och Film.

Här hittar du vår Twitter-kanal.

Några andra sätt att följa Spel och Film är:

Facebook – Ständigt uppdaterad med de senaste inläggen.

Bloglovin – Ett enkelt sätt att följa Spel och Film, men också andra bloggar. Lätt att samla allt på ett och samma ställe.

Följ min blogg med Bloglovin
 

Youtube – Vår Youtube-kanal med filmer från spel.

Eller skriv helt enkelt upp dig på vår e-postlista. Din e-postadress kommer vi aldrig att lämna ut. Då får du en gång i veckan ett e-postmeddelande med en summering av veckans inlägg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.

Du kan förstås använda alla sätten för att vara helt säker på att inte missa något. Saknar du ett sätt att följa Spel och Film på så låt oss veta, antingen genom att kommentera nedan eller kontakta oss via Facebook eller direkt på Twitter.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.