Free Guy, The King’s Man och Death on the Nile får nya utsläppsdatum

Att filmer har blivit uppskjutna på grund av Covid-19 är inga nya nyheter. Men nu har filmerna Free Guy, The King’s Man och Death on the Nile fått nya datum.

Free Guy

Free Guy är planerad att komma ut den 21 maj 2021. Filmen handlar om en NPC (Ryan Reynolds) som upptäcker att han är del av ett TV-spel. Han upptäcker också att spelets utvecklare håller på att stänga ner spelet. Nu är det en kamp mot tiden när NPC:en gör vad han kan för att bli spelets huvudkaraktär och stoppa utvecklarnas planer. Nedan har du trailern till Free Guy:

The King’s Man

The King’s Man är planerad att komma ut den 12 mars 2021. Filmen är en uppföljare till de två första filmerna i Kingsman-serien, som är löst baserad på serietidningen Kingsman av Dave Gibbons och Mark Miller. Handlingen är att några av historiens värsta tyranner och kriminella genier går samman för att iscensätta ett krig som kommer att döda miljoner och de enda som kan stoppa dem är en man och hans protegé. Det var tänkt att The King’s Man skulle ha kommit ut redan 2019, men filmen blev tillbakaflyttad flera gånger av olika anledningar, senast på grund av Covid-19. Därför är det inte 100% att filmen faktiskt kommer ut i mars.

Death on the Nile

Death on the Nile är planerad att komma ut den 12 september 2021, nästan ett helt år efter att den egentligen skulle ha kommit ut. Filmen är en efterföljare till Murder on the Orient Express (2017), en nyversion av Agatha Christies kända novell. Kenneth Branagh spelar mästerdetektiven Hercule Poirot som måste lösa ett bisarrt mord på Nilen i Egypten.

///

Som sagt, filmer fortsätter att bli försenade och viruset har gett effekter som kommer att vara i åratal. Men för de som väntar med spänning på kommande filmer är det glädjande att få nya datum att se fram emot.

Om Jill Johansson 389 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).