Goat Simulator 3 kommer till Microsoft Store, Xbox S/X och PC Game Pass

Coffee Stain Publishing och Coffee Stain North har meddelat att Goat Simulator 3 kommer ut på Microsoft Store, Xbox S/X och PC Game Pass den 7 december. Dessa nya versioner kommer att innehålla helt nytt material som inte fanns i spelet när det först släpptes i november 2022. Exempel på nytt material är nya geter, utrustning, uppdrag och hemligheter, som sedan kan kombineras med allt det äldre materialet för att skapa helt nya spelupplevelser.

Om Goat Simulator 3

I Goat Simulator 3 har du, precis som i de föregående spelen, kontroll över en get som släpps lös i en sandlådemiljö i form av ön San Angora. Eller, kontroll är lite att ta i: fysikens lagar används till det fullaste i spelet, vilket innebär att all momentum som du utsätter din get för kommer att sända den flygandes.

Med detta i åtanke är det upp till dig att utföra de uppdrag som finns på kartan genom att stånga, slicka och trippelhoppa din väg framåt. Självklart kan du även bara springa runt och terrorisera din omgivning för skojs skull om du känner för det.

Du kan välja mellan en stor grupp olika getter för att hitta den du tycker bäst om, vare sig det är stora getter, randiga getter eller arga getter. Dessutom kan du ge dem utrustning som kan hjälpa eller stjälpa dig, beroende på vilken spelupplevelse du är ute efter.

En av de största skillnaderna mellan Goat Simulator 3 och de två första spelen är att det nu finns möjligheten att låta dina vänner ta del av kaoset. Vare sig det är lokalt eller över Internet kan upp till fyra spelare kan på samma karta samtidigt. Förutom uppdrag som ni kan utföra ihop finns det även sju minispel där ni kan testa gränserna på er vänskap.

///

Om du vill veta mer om vad Goat Simulator 3 har att erbjuda kan du klicka här för att komma till spelets hemsida.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).