Hitta alla Lambda-symboler i Half-Life 2

Half-Life 3

Ja, jag vet. HL2 är gammalt, men det betyder inte att Half-Life 2 inte lever. Bland alla fans finns det mängder som gör precis som jag, spelar om och om igen. Dessutom finns det prestationer att uppnå som tar längre tid än andra.

En av de roligaste och kanske mest utmanade prestationerna (achievements) var i Half-Life 2, episod 2, när man skulle skicka trädgårdstomten ut i rymden via raketen. För att lyckas med det behöver man bära med sig trädgårdstomten från start till slut, något som inte är helt enkelt.

En annan spännande och utmanande prestation är att hitta alla Lambda-symboler i Half-Life 2. Det är hela 45 symboler som finns genom spelet och några är svårare än andra. Mest utmanande är det förstås att själv ge sig av ut och leta, men om du tycker det är för svårt eller tar för mycket tid kan du med fördel använda dig av den här guiden. Heder till användaren revlob som lagt ner tid på att skapa guiden.

Som tur är behöver man inte ta alla symbolerna på en och samma spelomgång. Det går utmärkt att spela flera gånger, men man måste nudda vid symbolen åtminstone en gång.

Gillar du att leta prestationer finns det fler roliga i Half-Life 2, som att hitta en sjungande vortigaunt eller ta sig genom Ravenholm enbart med hjälp av gravitationsmanipulatorn. Eller vad den nu kallas på svenska…

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Hitta alla Lambda-symboler i Half-Life 2 - Filmfeed
  2. Snart kommer Half-Life: Alyx Vance - Spel och Film

Kommentarer är stängda.