Hood: Outlaws & Legends släpper sin första karaktärstrailer

Sumo Digitals PvPvE-spel Hood: Outlaws & Legends har släppt en trailer där de introducerar en av de fyra spelbara klasserna som kommer att vara tillgängliga när spelet blir släppt.

Den första klassen är Ranger, vars specialitet är att använda pilbåge. Hjälp dina lagkamrater genom att kasta ner rep, hålla utkik för vakterna och era motspelare, eller, om du känner för att göra en mer storslagen entré, skjuta bombpilar för att skapa kaos och dra nytta av det.

De andra tre klasserna kommer även de att få egna trailers, så se fram emot det! Om du är intresserad av att förbeställa Hoods: Outlaws and Legends kan du klicka här. Spelet kommer att vara tillgängligt på PlayStation 4 och 5, Xbox Series X/S, Xbox One och PC.

Handling

I ett land i kaos slåss laglösa mot varandra i ett försök att bli legender. För att vinna över en nedtryckt befolkning tävlar rivaliserande gäng i vem som kan utföra de mest vågade dåden mot den privilegierade överklassen, som sitter på alla rikedomar i landet. Vare sig du vill vara en folkhjälte eller bara gillar guld är det endast de bästa tjuvarna som kommer att bli legender.

Med hjälp av varje karaktärs unika färdigheter är det upp till ditt lag att bestämma om ni ska smyga er in osedda och försvinna i natten med all guld och alla juveler ni kan hitta, eller om ni ska slå er fram genom alla som står i vägen och ta alla rikedomarna med våld.

Blod kommer att bli spillt. Guld kommer att bli stulet. Legender kommer att bli föda.

Sammanfattning

Dominera motståndare i intensiva multiplayer-matcher.

Upplev en våldsam medeltidsvärld där uråldrig magi tävlar mot mänsklighetens makt och korruption.

Ta ditt byte och investera i , vapen och nya, fräcka looks.

Se fram emot nya kartor, karaktärer, spelmodes och event efter att spelet har kommit ut.

///

Om du vill veta mer kan du besöka Hoods hemsida här. Håll ögonen öppna för framtida trailers!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).