Jennifer Lawrence och Chris Pratt i Passengers

Jim (CHRIS PRATT) and Aurora (JENNIFER LAWRENCE) try to make sense of this mess with Gus in Columbia Pictures' PASSENGERS

Alla som på ett eller annat sätt har följt Spel och Film vet att jag verkligen gillar Science-Fiction. Dessutom har jag aldrig känt mig riktigt mätt på sci-fi, det har alltid funnits ett behov av mer. Så när det kommer en science-fiction som verkar lovande brukar jag jubla. Vilket jag gör nu, Passengers verkar riktigt bra. 

I Passengers vaknar Aurora Lane (Jennifer Lawrence) och James Preston (Chris Pratt upp) upp från hypersömnen. Deras uppvaknande sker mitt under färden till ett avlägset stjärnsystem, men tanken var aldrig att de skulle vakna upp under färden. De skulle istället ha vaknat när de kom fram och det blev dessvärre en aning för tidigt. Runt 90 år för tidigt eller så. Men det är inte det enda problemet, någonting mystiskt har hänt ombord under tiden de sov… Vad mysteriet består i får du reda på om du kollar trailern längst ner…

Passengers
Jennifer Lawrence and Chris Pratt star in Columbia Pictures’ PASSENGERS.

Just den här sortens rymdmysterier har alltid lockat mig. Dessutom gillar jag tanken på skepp som färdas mellan stjärnorna för att kolonisera. Jag kan bara instämma i vad Stephen Hawking och Elon Musk säger. Om mänskligheten ska överleva måste vi kolonisera andra stjärnsystem. Men då gäller det att tekniken håller, om nu inte någon lyckas uppfinna ett sätt att färdas snabbare än ljuset.

Jennifer Lawrence och Chris Pratt tror jag är perfekta i de här rollerna. Kolla in trailern och se vad du tycker…

 

 

Passenger har svensk biopremiär 21 december 2016.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Recension: The Magnificent Seven (2016) - Spel och Film
  2. Recension: The Magnificent Seven (2016) – Carling Creations

Kommentarer är stängda.