Julklappstips Spel

Julen närmar sig och vill du göra någon riktigt glad på julafton ska du ta en titt på det här. Just den här helgen har CDON kanonpris på två populära spelkonsoler – och det är nog ett av de bättre julklappstipsen du kan få om du har någon som gillar spel där hemma. De kostar visserligen en slant, men du får mycket för pengarna. De kan ju dessutom användas till att titta på film. 

Xbox One och Playstation 4 tillhör båda åttonde generationens spelkonsoler, där de första konsolerna kom redan 1972. Sedan dess har förstås mycket hänt. Båda har stöd för att spela upp blu-ray, vilket gör att de användas som hjärtat i ditt hembiosystem. Spel finns det gott om till båda två, men det är kanske just spelutbudet som avgör vilken konsol man väljer. En hel del speltitlar släpps bara exklusivt till respektive konsol.

Vill du köpa en Xbox One eller Playstation 4 hittar du dem via bildlänken nedan – och kom ihåg att CDON erbjuder fri frakt vid köp över 1000:-.

playstation_4-14751557-frntl xbox_one_500gb_lego_the_movie-36172585-frntl

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.