Ni vann Insidan ut

Vår tävling där tre lyckligt lottade deltagare kunde vinna Insidan ut på Blu-ray är nu avslutad. Vinnarna hittar ni längre ner. 

Tävlingen gick ut på att motivera vilken av känslorna som finns med i Disney Pixars fantastiska film Insidan ut, som man skulle vilja bli av med. En känsla var populärare än andra, och det var ilska. Majoriteten av alla som tävlade ville bli av med ilska, men det fanns minst en person som ville bli av med någon av de andra. På god andraplats kom rädsla, där flera av er som var med och tävlade ville våga mer – exempelvis handlade det om att ni ville våga åka åkattraktioner på nöjesfält.

insidan ut.ilska

Vilken känsla man valde var förstås inte det viktigaste i tävlingen, det var motiveringen som räknades och bland de tre vinnarna fanns finurliga, gripande och roande motivationer.

De tre som vann Insidan ut på Blu-ray, från Disney Pixar, är:

Linda Ekström, Uppsala

Håkan Wirgart, Kopparberg

Ola Andersson, Helsingborg

Stort grattis! Filmen kommer på posten mot slutet av nästa vecka!

 

Ni som inte vann, och alla andra förstås, håll utkik efter nästa tävling – den kommer innan jul!

 

Och vill ni se filmen kan ni alltid köpa den på CDON:

insidan_ut_dvd
Insidan ut – DVD
insidan_ut_blu-ray
Insidan ut – Blu-ray

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Snart en ny tävling på Spel och Film - Spel och Film
  2. Snart en ny tävling på Spel och Film – Carling Creations

Kommentarer är stängda.