Khan Pro är ett nytt hi-res headset från Roccat

khan pro

Den tyska tillverkaren Roccat, som tillverkar tillbehör för gamers, släpper ännu ett headset.

Khan Pro utannonserades nyligen på mässan Chinajoy Expo i Shanghai. Khan Pro ska enligt Roccat ge spelare en helt ny upplevelse vad det gäller ljud. Khan Pro klarar frekvenser mellan 20Hz och 40kHZ, med en bred bas som gör att Roccat Khan Pro får ett ”Hi-Res-Audio” certifikat – något som enligt Roccat betyder att Khan Pro är det första headset avsett för gaming som får detta certifikat.

Det är dock inte bara hörlurarna som levererar bra kvalité. Även mikrofonen levererar hög kvalité, genom att fånga ljud mellan 100Hz och 10kHZ, något som ska göra att mänskliga röster låter mer verkliga än någonsin.

Ett par hörlurar måste förstås väga lite för att vara riktigt användbara, något som Roccat har tagit sikte på. Låg vikt och så kallat memory foam ska göra Roccat Khan Pro väldigt bekväma.

För den som vill lägga vantarna på detta headset är det inte särskilt lång väntan kvar. Khan Pro lanseras i fjärde kvartalet och kommer att kosta 999 kronor.

Vi hoppas förstås kunna återkomma med en recension när Khan Pro väl har släppts.

 

 

khan pro

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Recension: Space Hulk Deathwing (PS4) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.