Legendariska filmer åter på bio

För dig som missat några av historiens mest fantastiska filmögonblick på bio får du en ny chans i vår. Och du som redan sett dem vilket säkert se de här filmerna på bio igen. 

Det är Nonstop Timeless som ser till att vi får en chans att återse klassiker som La dolce vitaEn alldeles särskild dagNattportiern och Stadens ljus. Just La dolce vita gjorde Anita Ekberg världsberömd när hon tog ett dopp i fontana di trevi.

La Dolce Vita

La Dolce Vita hade premiär i Italien 1960 och var inte Anita Ekbergs första film, men kanske den hon blev mest känd för. Du får en chans att se den här klassikern redan den 14:e februari. Vill du inte vänta på Anita Ekberg kan du se Sophia Loren i En alldeles särskild dag redan om några dagar – den 17:e januari. Nattportiern dyker upp den 14:e mars och Stadens ljus med Chaplin kommer 11:e april.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. Odla och spara pengar - Money Cowboy
  2. Odla och spara pengar – Carling Creations

Kommentarer är stängda.