Nedräkningen har startat till Alien: Isolation…

Om en dryg vecka är det här – Alien: Isolation. Spelet som handlar om Amanda Ripley, Ellen Ripleys dotter, som ger sig av ut till rymdstationen Sevastopol. Dessvärre har rymdstationen några smärre problem med en… tja, host-host, det är väl ingen nyhet vad vi kommer att träffa på där.

Spelet är redan ordentligt hypat. De som har fått testa är väldigt entusiastiska och av de spelvideo jag har sett kan jag bara instämma. Alien: Isolation ser väldigt lovande ut. Den smygande stämningen som vi känner igen från filmen Alien finns definitivt i spelet.

Nyligen släpptes också en ny reklamfilm, som definitivt ger kalla kårar:

Alien: Isolation släpps 2014-10-07.

 

Om du gillar Spel och Film kan du ansluta dig till vårt nyhetsbrev:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

242 prenumeranter kan inte ha fel. Prenumerera du också! Din e-postadress hanteras konfidentiellt och endast för att skicka ut nyheter en gång per vecka!
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.