Ni vann Alita: Battle Angel

alita

Nu är vår tävling om Alita: Battle Angel avgjord. Det var i vanlig ordning många som ville vara med och tävla, och den här gången var frågan lite knepigare. Eller rättare sagt, svaret är inte helt självklart.

Vad vi ville veta var vilken film som var den första James Cameron regisserade som också kom ut på bio. Av alla som svarat har det kommit in två olika dominerande svar. Dels The Terminator, men också Piraya II – De flygande mördarna.

Svaret på frågan är komplicerat eftersom James Camerons första riktiga egna film var The Terminator. Piraya II regisserade han på pappret, men i själva verket var det Ovidio G. Assonitis som gjorde det mesta arbetet – något Assonitis aldrig fick någon uppmärksamhet för förrän senare.

Därför kommer vi bedöma båda svaren som rätt, eftersom de också i praktiken är rätt.

Tre vinnare har dock slumpats fram av alla som svarade, och följande tre personer får varsitt ex av Alita: Battle Angel på blu-ray hemskickad i brevlådan. Filmen kommer inom ett par veckor:

  • Bozenna Edman, Malmö
  • Ingela Jerdenius, Stockholm
  • Stefan Tallberg, Malmö

Stort grattis till er!

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Ni vann Alita: Battle Angel - Filmfeed

Kommentarer är stängda.