Ni vann Castle Rock

vinn castle rock

Helgtävlingen där tre lyckliga vinnare kunde vinna varsitt exemplar av den första säsongen av TV-serien Castle Rock är nu avslutad. Roligt nog var det en av våra mer populära tävlingar med många tävlande.

Tävlingsfrågan visade sig vara lite svårare och den här gången var det långt ifrån alla som gissade rätt. Frågorna vi ville ha svar på var vilken bok som var Stephen Kings första publicerade och i vilken fiktiv stad den berättelsen utspelas?

En del gissade att staden den utspelas i var Castle Rock, vilket var en bra gissning men det var tyvärr inte rätt. Nästan alla hade gissat rätt på berättelsen dock. Stephen Kings första publicerade bok var Carrie och staden den utspelas i heter Chamberlain.

Bland er som gissade rätt har vi slumpat fram följande tre vinnare. Ni som vann Castle Rock är:

  • Ola Andersson, Helsingborg
  • Linnea Svensson, Malmö
  • Berit Bengtsson, Ystad

Stort grattis till er! Fler tävlingar kommer inom kort!

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.