Ni vann Mission: Impossible – Fallout

mission

Nu är vår tävling om Mission: Impossible – Fallout – avslutad. Det här var ännu en mycket populär tävling och det är roligt att se att så många engagerar sig i tävlingsfrågan. 

Mission: Impossible började som TV-serie 1966 och var mycket populär. Det var mitt under kalla kriget och allt som hade att göra med spioner eller hemliga organisationer gick hem hos tittarna. En uppföljare på TV-serien dök upp 1988, men blev inte alls lika populär. Det blev dock Mission: Impossible-filmerna, med Tom Cruise i huvudrollen. Fallout är den sjätte filmen och förhoppningsvis får vi se många fler.

I vår tävling gällde det att svara på följande fråga:

Mission: Impossible bygger på den populära TV-serien med samma namn. Hur många avsnitt fanns det totalt i originalserien som gick mellan 1966 och 1973?

Det rätta svaret är hela 171 avsnitt, som sändes mellan september 1966 och mars 1973.

Bland alla rätta svar har vi slumpat fram följande vinnare, som alla får filmen hemskickad på blu-ray inom ett par veckor:

  • Armina Tanja Savanovic, Luleå
  • Per-Thor Liljedahl, Malmö
  • Annika Johansson, Malmö

Stort grattis till er!

Till er som inte vann så ska ni i vanlig ordning inte deppa över det, det blir snart fler tävlingar på Spel och Film.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.