Ni vann Three Billboards

Vår allra mest populära tävling någonsin har avslutats. Det var överväldigande många som vill tävla om Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – vilket kanske inte är så förvånande med tanke på att det är en av 2017 års bästa filmer.

Många nya tävlande dök upp den här gången, varmt välkomna till Spel och Film – och naturligtvis är det fantastiskt kul att så många av våra trogna följare är med och tävlar.

Av alla som tävlade var det många som svarade rätt på frågorna om Woody Harrelson: Harrelson har gjort många bra filmer – men han slog igenom i en TV-serie. Vilken var det och vilket år började den sändas?

Vi var medvetna om att det här var en liten kuggfråga, men frågan gällde vilken serie det var som Harrelson slog igenom i och vilket år serien började sändas, inte när Harrelson slog igenom. Svaret är att serien heter Cheers – eller Skål på svenska – och började sändas 1982. Harrelson slog dock igenom först 1985.

Av alla er som svarade rätt på både serie och årtal har vi slumpat fram följande vinnare:

  • Per Andersson, Ängelholm
  • Kjell Persson, Malmö
  • Ingela Jerdenius, Stockholm

Stort grattis! Vinsten kommer på posten om en till två veckor.

Vi kommer att ha minst två tävlingar till innan sommaruppehåll, så håll utkik!

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.