Nya och gamla stjärnor i den kommande Ghostbuster-filmen!

Dan Aykroyd (Ray Stantz, Ghostbusters 1-2) bekräftar att han kommer att medverka i den kommande Ghostbusters-filmen. Andra Ghostbusters-veteraner som till exempel Ernie Hudson (Winston Zeddemore, Ghostbusters 1-2) och Sigourney Weaver (Dana Barrett, Ghostbusters 1-2) har även de sagt att de kommer att vara med. Jason Reitman, sonen till producenten och regissören till de första filmerna, Ivan Reitman, har jobbat länge med den nya filmen, som är en efterföljare till de två första.

Det är inte bara äldre stjärnor som kommer att vara med i den nya filmen: Carrie Coon (Margo Dunne, Gone Girl); Finn Wolfhard (Mike Wheeler, Stranger Things); McKenna Grace (Judy Warren, Annabelle Comes Home); Paul Rudd (Scott Lang, Ant-Man); Logan Kim; och Celeste O’Connor (Amy, Wetlands): dessa skådespelare kommer att vara de nyaste tilläggen i Ghostbuster-serien. Med andra ord kommer det att bli en extremt stjärnspäckad film!

Sigourney Weaver har antytt om en återförening mellan hennes karaktär och Bill Murrays karaktär (Peter Venkman, Ghostbusters 1-2). För tillfället är hans inblandning dock inget mer än rykten. Man kan inte annat än hoppas att rykterna är sanna!

///

Ghostbusters 2020 (tillfällig titel) kommer ut den 10 juli, 2020.

Om Jill Johansson 389 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).

1 trackback/pingback

  1. Nya och gamla stjärnor i den kommande Ghostbuster-filmen! - Filmfeed

Kommentarer är stängda.