ROCCAT presenterar deras nya mikrofon, Torch

För några dagar sedan meddelade ROCCAT att deras nya mikrofon Torch nu är tillgänglig i Sverige.

Om Torch

Torch är en helt ny USB-mikrofon som är designad att ge professionell kvalité till spelare, streamare och andra underhållningsskapare. Torchen ljudsetup kommer fullt utrustad och har en rad professionella funktioner, som t. ex. 24-bit ljudkvalité, en dubbelkondensor, program för att förhindra latens och inbyggt pop-filter. Dessutom är Torchen kompatibel med ett flertal olika shockmounter, boomarmar och andra mikaccessoarer.

Med Torchen kommer även ROCCAT:s välkända AIMO RGB-ljus, som drivs av NEON, märkets helt nya programvarusvit för enheter och ekosystem. Mikrofonens distinkta ljuszoner ändrar färg beroende på vilket mode mikrofonen är på.

Ljudmodes

Torchen kommer med tre olika modes som man kan välja mellan för att få den ljudkvalité man mest vill ha. Man kan välja mellan Cardioid, som är perfekt för gamers och streamare, Stereo, som passar bäst till sång och musik, och det exklusiva Whisper-modet, som fångar upp de allra minsta ljuden när man behöver vara väldigt tyst men ändå vill att en viskningar ska plockas upp ordentligt.

ROCCAT:s förhoppningar på mikrofonen

Med den här mikrofonen hoppas ROCCAT att det ska vara det perfekta hjälpmedel för både gamers och streamare, särskilt för dem som precis ska börja sin karriär. Det relativt låga priset är just för dem som kanske inte tjänar så bra än, men som fortfarande vill ha bra kvalité på sin utrustning. Dessutom hoppas ROCCAT att de som har köpt föregående ROCCAT-varor ska vara intresserade av mikrofonen, eftersom den passar så bra ihop med de möss, hörlurar och andra dataaccessoarer som ROCCATS har sålt, mycket på grund av att även de använder RGB-ljus.

///

ROCCAT:s Torch USB-mikrofon går nu att köpa för 1 070 kr hos deltagande återförsäljare samt på ROCCAT:s hemsida. Du kan även besöka hemsidan om du vill veta mer om mikrofonen.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).