ROCCAT tillkännager Magma Mini

ROCCAT, det prisbelönta PC-tillbehörsmärket från den bästsäljande spelheadset- och tillbehörstillverkaren Turtle Beach Corporation presenterade idag det senaste tillskottet till sitt utbud med PC-gamingtangentbord: Magma Mini 60% Gaming Keyboard. Magma Minis kompakta fotavtryck är 60% av storleken på ett normalt tangentbord, vilket är perfekt för PC-spelare som behöver plats för stora musrörelser, och den helt upplysta topplattan har fem programmerbara zoner som visar upp ROOCAT:s snygga AIMO RGB-belysning. Magma Mini har tysta membranbrytare med bra respons som aktiveras halvägs ner i trycket, utökade tangentfunktioner genom ROCCAT:s EasyShift[+]-teknik och den senaste IP33-klassningen för vatten- och dammtålighet. Magma Minis konkurrenskraftiga €49.99 gör det till ett bra starttangentbord för PC-spelare som vill ha både stil och funktion i miniformfaktor.

”Magma Mini är ett enastående gamingtangentbord på inträdesnivå eftersom det kombinerar den populära 60%-formfaktorn med den prestanda och RGB-belysning ROCCAT är känt för”, säger Juergen Stark, ordförande och vd på Turtle Beach Corporation. ”Magma Mini erbjuder IP33-klassat skydd mot damm, partiklar och fukt, och det låga priset gör det till ett klockrent val för PC-spelare som vill ha RGB-belysning på skrivbordet.”

Om du är intresserad kan du klicka här för att förbeställa!

Turtle Beach

Turtle Beach är en av världens ledande tillverkare av spelaccessoarer, särskilt när det gäller till PC-spel. De är kända för att vara först med att använda den senaste teknologin när det kommer till headsets. Dessutom gör de sitt bästa för att headseten både ska vara så bekväma och snygga som möjligt. Detta har lett till att deras headsets är deras mest köpta produkt.

Det är dock inte bara deras headsets som har hög kvalité. Om du vill ha bra tangentbord, musar eller mikrofoner så är Turtle Beaches profukter definitivt någonting för dig.

Om du vill få reda på vilka andra produkter ROCCAT har att erbjuda kan du gå in på deras hemsida och läsa mer!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).