Ryan Reynolds ställer upp som berättarröst i unik naturdokumentär

Genom åren så har ett antal skådespelare gjort berättarröster till naturfilmer. Den mest kända av är definitivt David Attenborough, som under sitt liv har varit berättarröst i över 100 dokumentärer. Några av hans mest kända är Dinosaurs: The Final Day, Life in Color, Planet Earth 1+2, Attenborough and the Mammoth Graveyard, A Perfect Planet, Breaking Boundaries och Seven Worlds, One Planet. Nu har Ryan Reynolds blivit del av listan, när han nu ställer upp som berättarrösten i National Geographics Underdogs, ett naturprogram med en intressant infallsvinkel: djuren i programmet är djur som nästan aldrig är med i naturfilmer eftersom de är fula, har vidriga vanor eller inte har ansetts vara intressanta. Serien kommer att bestå av 10 episoder och kommer ut någon gång under 2025.

Om dokumentären

I Underdogs ligger fokuset på djur som alltid hamnat i skuggan av mer populära djur som lejon, elefanter, pingviner, hajar, gorillor och isbjörnar. Dessa intressanta djur kommer i alla olika typer av storlekar, former och lukter. De är inte lika vackra som andra djur, luktar inte lika gott som andra djur och många av dem beter sig rätt mycket äckligare än t. ex. det majestätiska lejonet. Men de är också krigare, lagspelare och onda genier, och alla lever livet lika hårt som de populära djuren.

Kommentaren gällande dokumentären

Reynolds kommenterar att han både älskar naturfilmer och älskar att vara med i media som hans barn kan titta på. Han tycker det ska bli intressant att få chansen att tillföra någonting fräscht och nytt till naturfilmsgenren. Han hoppas att tittarna ska tycka programmet är underhållande, överraskande och att de ska få en uppskattning för djur de inte visste ens existerade.

Den verkställande producenten Dan Rees tillade att han är säker på att Underdogs kommer att få publiken att vrida sig av skratt samtidigt som de får lära sig om dessa underuppskattade djurarter, både för att djuren i sig själva är bisarra och för att Reynolds är ett geni när det gäller att leverera humor.

///

Håll ögonen öppna för framtida nyheter om detta unika naturprogram!

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).